Лаврак с крем от фенел и сушени домати с кориандър
Лора и Стоян
1 свински джолан 1 ч. л. майоран 1 ч. л. мащерка 1 ч. л. черен пипер на зърна 10 г сушени боровинки 1 бутилка червено вино 50 мл коняк 150 мл сметана 200 г арпаджик 100 г бекон 1 свинско краче 1 ч. л. сол |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...