Сармички "Ритон"
Лора и Стоян
2 лаврака 1 ч. л. сол 1 ч. л. наситнен копър 1 с. л. кетчуп 1 с. л. лимонов сок 2 с. л. кисело мляко 100 г майонеза бял пипер и сол на вкус 1 кубче зеленчуков бульон перата на 2-3 стръка пресен лук 3-4 стръка копър 4 рулца от раци 1/2 ч. л. хрян |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...