Шоколадови блокчета с плодове и ядки
Лора и Стоян
1,5 л прясно мляко 300 г захар 125 г краве масло 3 яйца (размер L) 2 ванилии 50 г какао 120 г брашно какао за поръсване 600-700 г какаови бисквити |
|
191. |
Изпрати
лично съобщение |
04.11.2020 Получи се чудесна торта
|
190. |
Изпрати
лично съобщение |
12.06.2020 Здравейте, Светослава! Тортата не става суха, не е нужно да топите бисквитите. Поздрави от нас!
|
189. |
Изпрати
лично съобщение |
10.06.2020 Дали ще е добре да се натопят бисквитите в мляко или в кафе, за да не стане суха?
|
188. |
Изпрати
лично съобщение |
18.05.2020 Любима торта! Бърза и много вкусна. Винаги добавям и банани.
| ![]() |
187. |
Изпрати
лично съобщение |
16.05.2020 Страхотна торта! Бърза, лесна и вкусна! Кремът беше много и станаха две торти.
| ![]() |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...