Бисквитена торта с малини

Източник: Vasilka Stoilova
ТИТЛА: Чирак
Дата: 10.02.2016
Бисквитена торта с малини
 
Необходими продукти:
230 г обикновени бисквити
500 г малини
400 г заквасена сметана
50 г млечен шоколад
150 мл прясно мляко
пудра захар на вкус


Начин на приготвяне:
1
Малините се пасират.
2
Сметаната се разбива добре с пудрата захар, след което към нея се прибавят пасираните малини и продължава да се бърка, докато се получи хомогенна смес.

3
Млякото се затопля леко и в него се топят бисквитите.
4
Тортата се сглобява като се започва с ред бисквити, следва ред крем и се реди така до изчерпване на продуктите, като накрая се завършва с крем.
5
Отгоре се слагат цели малини и се настъргва млечен шоколад.


Съвет:
Препоръчително е, преди консумация, тортата да се остави в хладилник поне за 12 часа, за да може да се стегне добре.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



Athanasios Tsalkatis се регистрира в сайта.
Nevena коментира рецептата Овчарски пай
Елена се регистрира в сайта.
krastana коментира рецептата Брауни с ягоди
Николай се регистрира в сайта.
Krasimira Ivanova се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: