Бисквитена торта

ТИТЛА: Помощник готвач
Дата: 31.10.2015
Бисквитена торта
 
Необходими продукти:
2 пакета обикновени бисквити
1 голяма кутия сирене „Маскарпоне“
1 голям млечен шоколад
1 крем ванилия (без варене)
2 буркана компот от кайсии (или друг вид - по избор)
1 кутия прясно мляко


Начин на приготвяне:
1
Количеството на бисквитите е в зависимост от големината на тавата, в която ще се приготвя тортата.
2
Млякото и кремът се разбиват в купа.
3
Към сместа се добавя половината маскарпоне и се разбива отново.
4
Бисквитите се потапят в компота от двете страни за кратко, така че да не се разпаднат.
5
Реди се 1 ред бисквити. Отгоре се разпределя част от крема и се реди така, до запълване на тавата.
6
Накрая намазваме обилно с крем и поръсваме с настъргания шоколад. Готовата торта се покрива с прозрачно фолио и се оставя в хладилник, за да стегне.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: