Броколи

Източник: healthandwellness
ТИТЛА: Чирак
Дата: 05.02.2010
Броколи
 
Необходими продукти:
1 глава броколи (1 пакет замразени)
9-10 скилидки чесън
зехтин, сол и черен пипер на вкус
1 смляна люта чушка


Начин на приготвяне:
1
Броколите се измиват и се разделят на малки "розички". Скилидките чесън се нарязват на едри филийки. В загрят тиган се налива зехтин и в него леко се запържват чесънът и лютият пипер. Прибавят се броколите сол и черен пипер.
2
Запържват се леко като се разбъркват, след това се задушат под капак за около 4-5 минути. Изваждат се в полусуров вид (да са хрупкави). Сервират се като гарнитура за риба или месни ястия. Може да ги използвате и за предястие, като ги подредите в плато и по средата сложите купичка с млечно-чеснов дип или друг по желание.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Ivaylo Yordanov Zemenski се регистрира в сайта.
Daniela Guneva коментира рецептата Печена свинска плешка
Ясен Симов се регистрира в сайта.
Anna Stamatova коментира новина Как се готви киноа?
Anna Stamatova се регистрира в сайта.
Лилия Талева коментира рецептата Печен боб със суджук
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: