Калмари пане
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
08.04.2015 :)
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
23.03.2014 Отлично вървят с биричка :)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
11.03.2014 Много са лесни, играчката е повече в сосчето. Иначе аз ги направих с повече плънка- стават леко тежки, но са много вкусни. Ако ги правите с франзела, вместо с чибата, за тези количества в рецептата една франзела стига.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
19.02.2014 Малко се увжякох с мазането и станаха тежички, но са адски вкусни! Следващия път с тънък слой от сместа и няма да ми остане основното недокоснато :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
16.02.2014 страхотно се получиха
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...