Брускети с праз и саздърма

Бързи, вкусни и лесни
Източник: Бон Апети
Дата: 22.09.2024

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 дълга багета
5 стръка праз (бялата част)
300 г саздърма
30 г краве масло (+ за намазване)
пушен лют червен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Брускети с праз и саздърма
Празът се наситнява и се задушава под капак с маслото и 150 мл вода. След като омекне, се оставя, докато започне да се пържи.
2
Брускети с праз и саздърма 2
Саздърмата се реже на кубчета, изсипва се при праза за 5 минути, като се разбърква.
3
Брускети с праз и саздърма 3
Хлябът се реже на филийки, маже се с масло и се пече около 8 минути в загрята на 190 градуса фурна с вентилатор.
4
Брускети с праз и саздърма 4
Хлябът се гарнира с праз и саздърма, поръсва се с лют пипер и се поднася.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


109 ДУШИ ОНЛАЙН
Elena Mineva се регистрира в сайта.
Ангелова се регистрира в сайта.
Svetla Ruseva-Kostova се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: