Питка със слънчогледови семки и маслини
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
19.07.2015 Много вкусни бухтички :-)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
08.06.2015 От години правя тези бухти.У нас им казваме содени питки-замесвам тестото,като в него слагам малко сол и щипка захар,а сиренето ръся върху разточеното тесто,прихлупвам и после нарязвам на квадатчета и правоъгълници.За нарязването използвам порцелановата чиния,за да не се разтваря тестото и да не изпадне сиренето.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...