Глазирани круши със сос "Сабайон"
Лора и Стоян
![]() |
200-300 г шоколадови бисквити 50 г масло 100-120 г бял шоколад 3 яйца 300 г извара 3 с. л. прясно мляко 1/2 с. л. кисело мляко 1 пакетче суха сметана 1 пакетче ванилия |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
29.06.2015 Стана хубав , но маслото е малко и бисквитите не слепота както трябва. Според мен още 50 г масло ще са идеални.
| ![]() |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 количеството кисело мляко действително ли е половин супена лъжица? от опита ми досега ми се струва, че продуктите за крема са недостатъчни...
|
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...