CAIPIRINHA

Дата: 23.09.2009
Източник: Бон Апети
CAIPIRINHA
 
Необходими продукти:
50 мл кашаса
15 мл фреш лимон
4 ч. л. кафява захар
1 лайм
 

Начин на приготвяне:
1
Лаймът се нарязва на 8 равни части и се поставя в чаша тип „хайбол“. Сипва се захарта и се добавя фрешът. Продуктите се намачкват добре с подходящ дървен прибор. Целта е максимално да се изцеди сокът от лайма, както и етеричните масла от кората му.
2
Чашата се допълва догоре с натрошен лед и леко се разбърква, за да се хомогенизира сместа. Накрая се сипва кашасата.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


125 ДУШИ ОНЛАЙН
Кристин Манолова се регистрира в сайта.
Даниела Дечева коментира рецептата Трицветна торта
Лусияна се регистрира в сайта.
Лили Стоянова коментира рецептата Тарт „Рататуй“
zmugly коментира рецептата Стек от риба тон
Mariyana Petrova коментира рецептата Подправка „Заатар“
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта