CAIPIRINHA

Източник: Бон Апети
Дата: 23.09.2009
CAIPIRINHA
 
Необходими продукти:
50 мл кашаса
15 мл фреш лимон
4 ч. л. кафява захар
1 лайм


Начин на приготвяне:
1
Лаймът се нарязва на 8 равни части и се поставя в чаша тип „хайбол“. Сипва се захарта и се добавя фрешът. Продуктите се намачкват добре с подходящ дървен прибор. Целта е максимално да се изцеди сокът от лайма, както и етеричните масла от кората му.
2
Чашата се допълва догоре с натрошен лед и леко се разбърква, за да се хомогенизира сместа. Накрая се сипва кашасата.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



Krasimira Ivanova се регистрира в сайта.
Rajna Peeva се регистрира в сайта.
Evtedi коментира рецептата Бяла торта „Гараш“
Neli Dimitrova се регистрира в сайта.
Maya Bistrina се регистрира в сайта.
Ognjan Tsankov се регистрира в сайта.
Иво Бораджиев се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: