Бананов кейк с лешникова глазура
Лора и Стоян
9. |
Изпрати
лично съобщение |
19.06.2020 Здравейте, Валентина! Когато фурната е без вентилатор, вдигате градусите с 20, в слчучая - печете на 200 градуса. Поздрави от нас!
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
18.06.2020 Здравейте. А какви градуси на печене препоръчвате за фурна без вентилатор? И трябва ли да се пече и на горен реотан в такива фурни? Благодаря.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 12.05.2020 Благодаря,
Поръчах онлайн и го направих с кондензирано, получи се много добре :)
Сладкото не е като при вас обаче, явно съм го държала по дълго на котлона.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
11.05.2020 Здравейте, Нина! Подсладеното кондензирано мляко дава аромат на разтопен бял шоколад и няма да е същото, като се замени. Но може да използвате високомаслена животинска сметана или заквасена и да добавите захар.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
08.05.2020 Аз също не можах да открия кондензирано мляко в поне 3 магазина. Може ли да се замени с нещо или да продължавам търсенето?
Преди съм правила печен чийзкейк с крем сирене и заквасена сметана, получава се доста добре, тук дали би се получило според вас?
Предварително благодаря!
|
Лятото продължава само три месеца, но с подходящи продукти и правилни стъпки плодовете в твоите...
Независимо дали обичате да топите парче хубав хляб в него, да го ползвате за дресинг...
Празниците са чудесен повод за споделени и щастливи мигове със семейството, но и сериозно предизвикателство...
Краят на април ни носи слънчеви емоции, свежи вкусови и изкусителни аромати с новите епизоди...
Няма какво да се лъжем – със затоплянето на времето и след стабилното похапване на...