Шоколадово суфле
Нашите кулинари







| 8. |
Изпрати
лично съобщение |
12.04.2023 Без желатин стои ли лремът стегнат?
|
| 7. |
Изпрати
лично съобщение |
08.08.2019 Много вкусен стана но според мен трябва да е с 2 пъти по малко бисквитен блат и 2 пъти повече крем. Аз го направих в 28см тавичка и е 50/50 като съотношение видимо. Иначе е много вкусно, два коментара по темата няма :)
|
| 6. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 22.01.2019 Сложих сока от лимона в бисквитите за основата, а в крема вместо пудра захар - подсладител. Пак стана голяма вкусотия.
|
| 5. |
Изпрати
лично съобщение |
24.02.2018 Вкусотия ! При мен стана супер. Но понеже в Гърция няма заквасена сметана, я замених със страгисто(нещо като цедено мляко). И се получи перфектно. Не успях да снимам първият, но след малко започвам вторият и ще снимам.
|
| 4. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 07.10.2017 Супер вкусно! Един съвет от мен - не ползвайте сладко за украса. Разтече се, крема се поразпадна когато го извадих от формата. Иначе си стана много вкусно.
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...