Лесен кекс
Лора и Стоян
26. |
Изпрати
лично съобщение |
09.05.2022 Вкусен сладкиш, прекрасно оползотворени остатъци от три бурканчета сладко... Аз обаче го направих с масло вместо олио
|
25. |
Изпрати
лично съобщение |
23.02.2021 Приготвен! Дано се е получил добре, оше се охлажда.
|
24. |
Изпрати
лично съобщение |
07.02.2019 Бързо , лесно и ужасно вкусно.
|
23. |
Изпрати
лично съобщение |
04.02.2019 Аз пекох в тава с отделящи се стени с диаметър 26 см.
|
22. |
Изпрати
лично съобщение |
01.02.2019 Каква е големината на формата, я която печете? Не искам да е много дебел (сух) сладкиша, но и да не е прекалено тънък?
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...