Дип от риба тон и бял боб

Дата: 20.02.2017
Източник: Ди Алба
ТИТЛА: Хоби готвач

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 консерва риба тон (в собствен сос)
1 ч. ч. бял боб (сварен и отцеден)
2 ч. л. каперси
сокът от 1/2 лимон
1 с. л. микс от пресни подправки (магданоз, босилек)
1 с. л. червен пипер
1 с. л. зехтин
сол на вкус
за гарнитурата:
краставица
чушка
моркови
целина
 
Бон Апети препоръчва:

 

Начин на приготвяне:
1
Смесете боба, рибата, пресните подправки, лимоновия сок, каперсите, червения пипер, зехтина и сол на вкус в купата на кухненски пасатор.

2
Пасирайте до желаната консистенция и оставете в хладилник за около час.

3
Прехвърлете сместа в подходящ съд.

4
Дип от риба тон и бял боб 4Гарнирайте с краставица, чушка, моркови, целина (или други зеленчуци по желание) и сервирайте.


Съвет:
Препоръчително е, дипът да се охлади за около час в хладилник, да се обединят вкусовете и след това да се сервира. По желание може да се полее с още малко ароматен зехтин.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Galina Toneva се регистрира в сайта.
Светлослава Христова се регистрира в сайта.
Vessela Dimitrova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта