Аранчини с пармезан

Източник: мариела
ТИТЛА: Главен готвач
Дата: 15.01.2017
Аранчини с пармезан
 
Необходими продукти:
400 г ориз
4 яйца
сирене „Пармезан“
галета
олио
индийско орехче, сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Оризът се сварява и се изсипва в купа.
2
Добавят се 2 разбити яйца, настърган пармезан и подправки на вкус.
3
Разбъркайте и от сместа оформете топчета.
4
Потапяйте ги в другите 2 разбити яйца, а след това в галета и ги изпържете в загрято олио.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Daniela Guneva коментира рецептата Печена свинска плешка
Ясен Симов се регистрира в сайта.
Anna Stamatova коментира новина Как се готви киноа?
Anna Stamatova се регистрира в сайта.
Лилия Талева коментира рецептата Печен боб със суджук
Mimkaa Georgieva се регистрира в сайта.
diddoni се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: