Дип от сирена

Дата: 10.06.2011
Източник: Бон Апети
Дип от сирена
 
Необходими продукти:
125 г крем сирене
200 г краве сирене
120 г топено сирене
50 г сирене „Пекорино“
50 мл прясно мляко
1 ч. л. сух риган
няколко капки лют сос
 

Начин на приготвяне:
1
Дип от сирена
Сирената се слагат вкупата на кухненски робот, настъргва се и сиренето „Пекорино.


2
Дип от сирена 2
Овкусява се със сухия риган и няколко капки лют сос. 


3
Дип от сирена 3
Налива се и прясното мляко.


4
Дип от сирена 4
Всичко се разбива до хомогенизиране. Дипът се поднася с печени филийки.


 


Съвет: Този дип може да се съхранява в хладилник за 1 седмица.


 


Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

22.11.2014
вместо крема сложих 200 гр. дунавия ,а вместо прясно мляко олио и една малка сметана подправих с няколко скилидки чесън и черер пипер
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


131 ДУШИ ОНЛАЙН
Jorj Lubenov коментира рецептата Салата „Цезар“
Спасов коментира рецептата Крем карамел с тиква
Спасов коментира рецептата Порткалов кекс
Спасов коментира рецептата Картофена салата
Simona Gencheva се регистрира в сайта.
Desislava Genova публикува рецептата Торта \"Киндер пингуи\"
Теодора Велева се регистрира в сайта.
Galena Petrova се регистрира в сайта.
Спасов коментира рецептата Пикантни пълнени кюфтета
zenata коментира рецептата Шоколадово „Маскарпоне”
Анна коментира рецептата Аспержи Ен кроте
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта