Салата "Екзотика"
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
20.10.2017 И на мен ми се е случвало,но то с този интернет всичко е възможно. Прекрасен ден и нека готвенето Ви остане страст завинаги :)))))
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
19.10.2017 Аз благодаря за бързия отговор. ))) Вероятно получавам зрителни халюцинации, но вече за втори път ми се случва да открия повторение на продукти в публикуваните рецепти и когато направя коментар - хоп, повторението изчезнало и за малко авторите на рецептата да се обидят. ))) Тук произтече същото. Кълна се, че когато написах коментара, в рецептата на два непосладователни реда имаше по 2 ч. ч. брашно, а сега едните чашки отпътували. ))) Както и да е - желая Ви усмивки и успехи в кулинарията. )))
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
18.10.2017 Брашното си е 2 чаени чашки не е нито повече нито по-малко и си става идеална смес. Относно олито винаги слагам минимално количество тъй като избягвам да го употребявам,но става една идея по-сух. Благодаря за коментара!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
16.10.2017 Здравейте, на две места виждам по 2 чаени чаши брашно и ми се струва, че брашното ще дойде повечко за четирите яйца. ))) А пък олиото ми изглежда малко, та ще се радвам, ако ме осветлите. )))
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...