Бели шоколадови трюфели с лавандула, облени с кокосов шоколад

Дата: 24.08.2017
Източник: Красимир
ТИТЛА: Помощник готвач
Бели шоколадови трюфели с лавандула, облени с кокосов шоколад
 
Необходими продукти:
за трюфелите:
350 г бял шоколад
120 мл животинска сметана
1 г сушена лавандула
за шоколадовата глазура:
150 г бял шоколад
3 с. л. кокосово масло
 

Начин на приготвяне:
1
Сметаната се загрява и с еня се залива шоколада. Бърка се, докато се разтопи. Лавандулата се стрива в хаванче и с нея се овкусява шоколада. Разбърква се и се оставя да стегне за няколко часа на хладно място. След това се оформят трюфели.
2
Шоколада за глазурата се разтопява на водна баня, оставя се да се охлади и се добавя кокосовото масло. Трюфелите се потапят за кратко в глазурата и се оставят на хладно, за да стегнат.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


white7 коментира рецептата Руло с кафе и шоколад
Silvia Simenova се регистрира в сайта.
Mihaela Georgieva се регистрира в сайта.
Елена коментира рецептата Чийзкейк с тиква
Хриси сготви Мекици
Алегзандра Бобадова се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеЛични данниБисквиткиРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта