Консервиране и съхраняване на чесън
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
05.09.2019 Лесно и вкусно!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
02.03.2017 Ето моят сусамов тахан, готов да стане на халва :)
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
02.03.2017 Много вкусен стана. Благодаря за рецептата!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
19.02.2016 страхотно
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
26.10.2015 Амада, сусамовият тахан (приготвен по този начин) може да съхраняваш минимум 2 седмици в хладилник.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...