Питие „Забгор“
Лора и Стоян
13. |
Изпрати
лично съобщение |
27.03.2020 Втори опит, този път с олио. НАИСТИНА става по-гъста от обичайното.
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
02.03.2019 Вкусът на зехтин преобладава, определено не е по вкусът ми.
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
06.12.2018 Стана лесно, но малко по-гъста за моя вкус.
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
20.07.2016 Много вкусна! На вкус и гъстота стана супер!
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
13.06.2016 Чудесна се получи!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...