Домашни соленки

Вкусни и лесни
ТИТЛА: Чирак
Дата: 20.12.2017
Домашни соленки
 
Необходими продукти:
250 г маргарин
250 г сирене
500 г брашно
1 яйце
200 г кашкавал


Начин на приготвяне:
1
Маргаринът се смесва със сиренето и се разбърква добре.
2
Добавя се брашното и се омесва тесто. Разточва се с дебелина около 0,5 см и се реже на еднакви лентички, които се намазват с разбитото яйце и се поръсват с настъргания кашкавал.
3
Подреждат се в тава и се пекат до готовност в предварително загрята на 200 градуса фурна.


Съвет:
По желание може да се поръсят и със сусам или с маково семе.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: