Дип от печени чушки и сирене (Копанисти)
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
19.01.2017 Не ми хареса с този сос.Не бих го направила втори път.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
10.12.2014 Интересен вкус, лесна за изпълнение и вкусна. Може би по-малко мащерка за хора, които не са свикнали с вкуса на тази подправка в ястията.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
08.11.2014 Страхотно предложение!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.09.2014 Нещо различно , но ми хареса .
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...