Вегетариански хайвер

Апетитна разядка за всякакъв повод
Източник: Бон Апети
Дата: 30.09.2014

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
100 г домашна майонеза
50 г пшеничен грис
1 глава лук
1 лимон
1/4 връзка магданоз
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Вегетариански хайвер
Грисът се изсипва в около 250 мл вряла вода, вари се, докато набъбне и след това се охлажда.
2
Вегетариански хайвер  2
Лукът се накълцва, магданозът се наситнява, кората на лимона се настъргва, а сокът му се изтисква.
3
Вегетариански хайвер  3
Към гриса се слагат лукът, лимоновата кора, лимоновият сок, наситненият магданоз, майонезата, сол и черен пипер на вкус и се разбърква.
4
Вегетариански хайвер  4
Охлажда се и се поднася с препечен хляб.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

03.02.2015
Идеален заместител на истинския хайвер.
1.
Изпрати
лично съобщение

01.10.2014
Много вкусна рецепта!!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



144 ДУШИ ОНЛАЙН
Павлета Андреева се регистрира в сайта.
Дзопино коментира рецептата Пъстърва със сос „Виерж“
Каля сготви Тортия
Каля коментира рецептата Тортия
Каля коментира рецептата Рататуй
Gery Kostadinova се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: