Вегетариански хайвер
Лора и Стоян
2 пилешки бутчета 400 г замразен грах 250 г домашна майонеза 2 сварени яйца (7 минути) 1 връзка магданоз 1/2 ч. л. сух чесън сол и черен пипер на вкус |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.09.2014 много лесна и вкусна рецепта :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
07.01.2015 Приготвя се лесно и е вкусно!
И дори красиво :))
Аз го направих с бялото месо на пилето - полуи се :0
|
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...