Домашна майонеза

Дата: 30.09.2014
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
150 мл зехтин
3 жълтъка
1 с. л. дижонска горчица
сокът от 1/2 лимон
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Домашна майонезаЖълтъците се смесват с горчицата, сол и черен пипер на вкус и се разбиват.
2
Домашна майонеза 2Малко по малко към тях се налива зехтинът, доката мазнината не се поеме изцяло.
3
Домашна майонеза 3При постоянно разбиване се добавя и лимоновият сок. Майонезата се съхранява в хладилник до 3 дни.
Подобни рецепти:
Коментари (11)
11.
Изпрати
лично съобщение

06.12.2018
Стана лесно, но малко по-гъста за моя вкус.
10.
Изпрати
лично съобщение

20.07.2016
Много вкусна! На вкус и гъстота стана супер!
9.
Изпрати
лично съобщение

13.06.2016
Чудесна се получи!
8.
Изпрати
лично съобщение

31.12.2014
Направих я за руската салата. Консистенцията е супер, сложих едно яйце повече.
7.
Изпрати
лично съобщение

23.12.2014
Уникално Вкусно :–)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


130 ДУШИ ОНЛАЙН
Анна коментира рецептата Панирани тиквички
Stanislav Dimitrov се регистрира в сайта.
Ивелина И. Колева се регистрира в сайта.
Иванов-Л-Г се регистрира в сайта.
Safet Ahmed се регистрира в сайта.
Биска Стайко коментира рецептата Плодова торта
Румен публикува рецептата Нисковъглехидратна Мусака
paranoia публикува рецептата Палачинкова торта с тиквички
Райна Божурина се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта