Мъфини със сирене
Лора и Стоян
16. |
Изпрати
лично съобщение |
16.04.2020 Здравейте, Мария! За да станат твърди таралите - възможно е да сте месили твърде много тестото, или пък да не сте го оставили да почине достатъчно (поне 30 мин.) И накрая има вероятност да са се изсушили при печенето.
|
15. |
Изпрати
лично съобщение |
08.04.2020 Здравейте, моите тарали станаха изключително твърди и негодни за ядене, въпреки че спазих рецептата. Визуално обаче станаха много добре. Може ли съвет какво евентуално се е объркало в приготвянето?
|
14. |
Изпрати
лично съобщение |
11.06.2017 Направих ги с пънозърнесто брашно и добавих пресен босилек, сушени домати и лъжичка паста от маслини. Нямах вино под ръка, затова добавих прясно мляко 200 мл. Станаха изключително ароматни и вкусни.
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
16.07.2014 Таралите са любимите гевречета на нашето семейство. Видях рецептата и веднага си я разпечатах. Направихме гевречетата с дъщеря ми, но с 200гр ръжено и 300гр пшенично брашно, т.е. \"ръжени тарали\". Според мен се получиха добре. Хапнахем ги. Вече нама да си купуваме, а ще си ги приготвямве сами в къщи :) Ще експериментирам с подправките и с различни видове брашно. Благодаря за рецептата!
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
19.06.2014 Страхотно мезе за бирата и Световното :) Става бързо и лесно :)
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...