Печурки със зеленчуково рататуи и пресни фасулчета
Лора и Стоян
9. |
Изпрати
лично съобщение |
15.02.2019 Страхотно се получи, с изключение че добавих още 50-60 мл мляко че ни бе гъсто.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
31.08.2018 Рецептата е добра, но с една забележка. Никога не варя обелени картофи. Обелени поемат доста вода и пюрето става воднисто.
Правила съм и със сварени в МВ картофи, но тогава предпочитам да се консумира в рамките на деня.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
30.05.2017 Чудно
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
02.12.2016 Страхотно вкусно пюре
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
25.05.2016 Стана много вкусно , за гарнитура е перфектно . Добавих и малко сирене и пресен копър :) Бон апети
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...