Поширани круши в червено вино
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
11.12.2017 Чудесен, бърз и лесен десерт.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
04.12.2013 Много са лесни и вкусни :)
Аз половината ги овалях от двете страни с кафява захар преди печенето - станаха още по-сладки!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
12.11.2013 Много са хубави :) В планката им добавих какао и станаха много хубави
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...