Бретонски десерт
Нашите кулинари





| 4. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 12.01.2019 Тортата е много вкусна , много сладка и в интерес на истината не е никак трудна за направа. Аз замених захарния сироп за блатовете с изстискан сок от мандарини и направих малко повече от глазурата, за да измажа тортата и от горе. Използвах карамелизирани кондензирано мляко и не добавих никаква захар в глазурата. Стана много сладко и така. Със сигурност ще остане в списъка със много сполучливи десерти. Благодаря за рецептата.
|
| 3. |
Изпрати
лично съобщение |
03.02.2014 яко
|
| 2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Много хубава стана :)
|
| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Може ли да не използвам пръстен, понеже нямам.
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...