Ябълково брауни
Лора и Стоян
![]() |
за блатовете: 4 яйца 4 с. л. захар 4 с. л. брашно 4 с. л. бадемов крокан | за пълнежа: 200 мл сладкарска сметана 1 пакетче желатин 400 г заквасена сметана 250 г кондензирано мляко 12 еклера | за украса: 10-12 мини еклера 100 мл сладкарска сметана бадемов крокан | за карамела: 50 г захар 100 мл кондензирано мляко |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...