Пиле "Сатей"
Лора и Стоян
![]() |
150 г филе есетра 1 с. л. заквасена сметана 2 с. л. готварска сметана черен пипер и сол на вкус лют червен пипер на вкус 1-2 с. л. олио 2 с. л. заквасена сметана 3 с. л. готварска сметана 1 дафинов лист 1-2 стръка копър 1-2 стръка магданоз 40 г лук 100 г печурки 1/2 домат 1 сварен картоф 1 сварено яйце 50 г кашкавал 1 с. л. бяло вино |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...