Тортия
Нашите кулинари
        
        




| 4. | 
                     Изпрати 
                лично съобщение  | 
                03.04.2015 Надя, както е посочено в необходимите продукти , за рецептата използваме общо около 800 г нахут. 
                 | 
| 3. | 
                     Изпрати 
                лично съобщение  | 
                29.03.2015 колко нахут трябва да се свари за да се получи необходимото количество?Или трябва да се накисне-някъде четох и този вариант? 
                 | 
| 2. | 
                     Изпрати 
                лично съобщение  | 
                30.01.2015 Ани, за подправката за фалафели се смесват по 1/2 ч. л. от всички изброени подправки, а конкретно в тази рецепта се използват 4 ч. л. от получената смес. 
                 | 
| 1. | 
                     Изпрати 
                лично съобщение  | 
                15.01.2015 За подправката какви количества се смесват, за да се получи крайния резултат? :) 
                 | 

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...