Тортия
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
03.04.2015 Надя, както е посочено в необходимите продукти , за рецептата използваме общо около 800 г нахут.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
29.03.2015 колко нахут трябва да се свари за да се получи необходимото количество?Или трябва да се накисне-някъде четох и този вариант?
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.01.2015 Ани, за подправката за фалафели се смесват по 1/2 ч. л. от всички изброени подправки, а конкретно в тази рецепта се използват 4 ч. л. от получената смес.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
15.01.2015 За подправката какви количества се смесват, за да се получи крайния резултат? :)
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...