Тортия
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
03.04.2015 Надя, както е посочено в необходимите продукти , за рецептата използваме общо около 800 г нахут.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
29.03.2015 колко нахут трябва да се свари за да се получи необходимото количество?Или трябва да се накисне-някъде четох и този вариант?
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.01.2015 Ани, за подправката за фалафели се смесват по 1/2 ч. л. от всички изброени подправки, а конкретно в тази рецепта се използват 4 ч. л. от получената смес.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
15.01.2015 За подправката какви количества се смесват, за да се получи крайния резултат? :)
|
Лятото продължава само три месеца, но с подходящи продукти и правилни стъпки плодовете в твоите...
Независимо дали обичате да топите парче хубав хляб в него, да го ползвате за дресинг...
Празниците са чудесен повод за споделени и щастливи мигове със семейството, но и сериозно предизвикателство...
Краят на април ни носи слънчеви емоции, свежи вкусови и изкусителни аромати с новите епизоди...
Няма какво да се лъжем – със затоплянето на времето и след стабилното похапване на...