Пъстърва по норвежки
Лора и Стоян
![]() |
200 г филе от сьомга розмарин на вкус 2 жълтъка 100 мл сметана за готвене сол на вкус дръжки от зелени подправки (магданоз и копър) черен пипер на зърна 1 дафинов лист 50 мл бяло вино 1 глава лук 50 г целина 150 г моркови 150 г тиквички сил и бял пипер на вкус |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...