Хляб от лимец и хляб от пшенично пълнозърнесто брашно
Нашите кулинари
        
        








| 4. | Изпрати лично съобщение | 20.06.2024 Здравейте Миленка, много се радваме, че нашето предложение ви е харесало и е станало любимо:) Ще очакваме отзиви и за други наши рецепти. Поздрави от нас. | 
| 3. | Изпрати лично съобщение | 19.06.2024 Страхотна рецепта. Направих я два пъти през ден. Вече я обожаваме. Декорирах само с чери домати и поръсих с исландска вулканична сол. | 
| 2. | Изпрати лично съобщение | 01.05.2024 Карамел, да, емулсията помага за хрупкавата коричка:) Ще очакваме отзиви и за други наши рецепти. Поздрави от нас:) | 
| 1. | Изпрати лично съобщение | 29.04.2024 Аз изпехох фокачата върху хартия за печене и разстелих тестото направо с помощта на емулсията, така че от нея имаше под и над тестото. Получи се много вкусна коричка от хрупкаво тесто отдолу, точно същата не ми се е получавала досега, вероятно е заради тази нова за мен емулсия от вода и зехтин, за чиято направа ползвах пасатора. Поръсих с всичко изброено без лука, без да прекалявам, точно сега има  и свежа мащерка. Много вкусна фокача, особено докато беше топла и хрупкава. | 

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...