Манго крем
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
06.07.2016 Цветина, яйцата за блата не се разделят на жълтъци и белтъци. Шестте яйца за блата и половината от посоченото количество захар за блата (т.е. 180 г) се разбиват добре с миксер.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
06.07.2016 Здравейте, белтъците със захарта на сняг ли се разбиват?
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
04.07.2014 суперррррррррр
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
06.02.2014 Много хубава тортичка, кремът е страхотен - трябва да се прави по-голяма доза. Блатовете ги сиропирах с портокалов сироп - пак да отбележа за себе си, че трябва повече сиропче - тортата става по-тежка като тегло, но по-лека за изяждане :)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
06.02.2014 сиропирах блатовете с сиропче от портокалово-лимонов сок и захар. Стана супер. следващия път ще направя с повече крем и повече сироп.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...