Фритата „Капрезе“

Дата: 02.07.2020
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
8 яйца
250 г сирене „Моцарела“
50 мл зехтин
2 червени домата
2 скилидки чесън
2 стръка босилек
4 с. л. песто „Калабрезе“
сол и черен пипер на вкус
 
Бон Апети препоръчва:

Начин на приготвяне:
1
Фритата „Капрезе“Яйцата се разбиват много добре с 2 с. л. песто „Калабрезе“ и се овкусяват със сол и черен пипер.
2
Фритата „Капрезе“ 2Доматите се белят и се режат на шайби, моцарелата също се реже на шайби.
3
Фритата „Капрезе“ 3Зехтинът се загрява в тиган с термоустойчиви дръжки и в него за кратко се запържва накълцаният чесън.
4
Фритата „Капрезе“ 4Прибавят се яйцата и се готвят 2–3 минути.
5
Фритата „Капрезе“ 5Отгоре се подреждат шайбите домати и моцарела.
6
Фритата „Капрезе“ 6Фритатата се пече около 15 минути в загрята на 220 градуса фурна, с вентилатор.
7
Фритата „Капрезе“ 7Поднася се, гарнирана с останалото песто „Калабрезе“ и листенца босилек.
Подобни рецепти:
Коментари (10)
10.
Изпрати
лично съобщение

03.07.2020
Много лесна и вкусна рецепта. Нещо различно и леко за летните дни. Направих я с домашно песто.
9.
Изпрати
лично съобщение

02.07.2020
Много е вкусно
8.
Изпрати
лично съобщение

08.05.2018
Много вкусна фритата. Добавих пресен босилек и вътре в сместа за фритатата.
7.
Изпрати
лично съобщение

07.11.2017
Михаела, със сигурност ще е по-различно от домашно приготвеното. Може да погледнеш онлайн, при нашите приятели от електронен магазин ПАЗАРУВАЙ ЛЕСНО (Сос песто Калабрезе 190 г)
6.
Изпрати
лично съобщение

06.11.2017
Здравейте, искам да попитам това песто Калабрезе може ли да бъде закупено и от супермаркет и ако да какво точно да търся?
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Lozka Petrova се регистрира в сайта.
Juliana Karshaleva-Ivanova се регистрира в сайта.
Mariyana Petrova коментира рецептата Маринована моцарела
Nathalie Marcenkova коментира рецептата Хумус
Nathalie Marcenkova коментира рецептата Зелен фасул яхния
Дияна Тодорова се регистрира в сайта.
milenka коментира рецептата Риба със спаначен сос
Галина Димитрова коментира рецептата Султан кебап
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта