Пелмени с гъби и кисело зеле
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
15.06.2015 Чудесна рецепта,но си спестих чубрицата.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
21.05.2015 Станаха много вкусни!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
25.10.2014 ихаааа,още утре за закуска
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
06.09.2014 Получиха се много вкусни и красиви 8 гевречета! :)
Рецептата е много точна и лесна за следване. А след първото, ти се иска веднага да си вземеш още едно :)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
18.03.2014 уникални:) децата ми ги хапват с удоволствие:)
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...