Паста с кайма и горчица
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
06.05.2017 Приготвих ги за Великден, като ги гарнирах с пъдпъдъчи яйца. Стана много оригинално предястие. Към соса прибавих натрошено сирене.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
14.11.2015 Много вкусни и на вид страхотни.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
06.03.2015 Към сосът прибавих много ситно нарязани гъби. Гъбите предварително за 2 минути на макс. мощност минаха през микровълновата печка.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
20.02.2015 ММММмного добри, чудесен аромат с хрупкава коричка, съчетан с паста, добра и семпла комбинация :) доволна, ще повторя
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...