Горещ шоколад

Източник: Бон Апети
Дата: 03.12.2009
Горещ шоколад
 
Необходими продукти:
150 мл прясно мляко
200 г черен или млечен шоколад


Начин на приготвяне:
1
Горещ шоколад
Шоколадът се разтопява на водна баня и се разпределя в избрани формички с големината на лъжичка за чай. Слага се да стегне за 30 минути в хладилник и след това се отделя от формите.

2
Горещ шоколад 2
С останалия разтопен шоколад с помощта на пош две по две се слепят формите, като по средата се слага подходяща дървена (в краен случай пластмасова) клечка.

3
Горещ шоколад 3
Топлото мляко се сервира с шоколадова лъжичка на клечка.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: