Телешко бонфиле с карамелизирана тиква и сос „Кафе дьо Пари“
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
19.03.2017 Здравейте! Рецептата е супер, не очаквах че ще ми се получи даже! Соса го направих два пъти, първия път го пасирах,а втория го направих като по рецептата. И двата пъти се получи супер! Ако някой реши да го пасира като мен, нека пасира половин глава лук, не цяла защото много се усеща иначе!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...