Телешко бонфиле с карамелизирана тиква и сос „Кафе дьо Пари“
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
19.03.2017 Здравейте! Рецептата е супер, не очаквах че ще ми се получи даже! Соса го направих два пъти, първия път го пасирах,а втория го направих като по рецептата. И двата пъти се получи супер! Ако някой реши да го пасира като мен, нека пасира половин глава лук, не цяла защото много се усеща иначе!
|
Включи се в нашата игра, в която имаш шанс да спечелиш една от тези страхотни награди...
Великден наближава, а заедно с празника се появява и онзи изконен въпрос, който „забавлява“ всяка...
Световното първенство в Катар може и вече да е в историята, но футболните страсти и...
Започнахте ли с планирането на празничната трапеза? Вече можем да сме ви от помощ, не само с...
Знаем, че двама от представителите на голямото и задружно семейство Бекъм, проявяват нескрит интерес към...