Телешко бонфиле с карамелизирана тиква и сос „Кафе дьо Пари“
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
19.03.2017 Здравейте! Рецептата е супер, не очаквах че ще ми се получи даже! Соса го направих два пъти, първия път го пасирах,а втория го направих като по рецептата. И двата пъти се получи супер! Ако някой реши да го пасира като мен, нека пасира половин глава лук, не цяла защото много се усеща иначе!
|
Лятото продължава само три месеца, но с подходящи продукти и правилни стъпки плодовете в твоите...
Независимо дали обичате да топите парче хубав хляб в него, да го ползвате за дресинг...
Празниците са чудесен повод за споделени и щастливи мигове със семейството, но и сериозно предизвикателство...
Краят на април ни носи слънчеви емоции, свежи вкусови и изкусителни аромати с новите епизоди...
Няма какво да се лъжем – със затоплянето на времето и след стабилното похапване на...