Огретен с тиква и домати
Лора и Стоян
![]() |
600 г телешко бонфиле 2 щипки естрагон 150 г краве масло 1 ч. ч. кафе еспресо 1 с. л. доматено пюре 1 кубче телешки бульон 1 в. ч. червено вино 50 г краве масло 150 г захар 400 г тиква кафе на зърна 1 ч. л. сол 1 с. л. естрагон сол и черен пипер на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...