Огретен с тиква и домати

Източник: Бон Апети
Дата: 02.12.2009
Огретен с тиква и домати
 
Необходими продукти:
1 кг тиква
3 домата
200 г „Горгонзола“
1 стрък праз
400 г картофи
3–4 стръка мащерка (1 ч. л.)
краве масло за намазняване


Начин на приготвяне:
1
Тиквата и картофите се сваряват и след това се режат на шайби или кубчета.
2
В намазнена тавичка се редят шайбите тиква и картофи, отгоре се слагат шайби домати и натрошената „Горгонзола“ и се поръсва с наситнената мащерка.
3
Всичко се покрива с нарязания на колелца праз и се пече около 10 минути на 200 градуса.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


122 ДУШИ ОНЛАЙН
Anna Stamatova коментира новина Как се готви киноа?
Anna Stamatova се регистрира в сайта.
Лилия Талева коментира рецептата Печен боб със суджук
Mimkaa Georgieva се регистрира в сайта.
diddoni се регистрира в сайта.
r_stamov се регистрира в сайта.
milenka коментира рецептата Гъбена супа с картофи и праз
Бон Апети коментира рецептата Овчарски пай
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: