Огретен с тиква и домати

Дата: 02.12.2009
Източник: Бон Апети
Огретен с тиква и домати
 
Необходими продукти:
1 кг тиква
3 домата
200 г „Горгонзола“
1 стрък праз
400 г картофи
3–4 стръка мащерка (1 ч. л.)
краве масло за намазняване
 

Начин на приготвяне:
1
Тиквата и картофите се сваряват и след това се режат на шайби или кубчета.
2
В намазнена тавичка се редят шайбите тиква и картофи, отгоре се слагат шайби домати и натрошената „Горгонзола“ и се поръсва с наситнената мащерка.
3
Всичко се покрива с нарязания на колелца праз и се пече около 10 минути на 200 градуса.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


273 ДУШИ ОНЛАЙН
Hristina Markova се регистрира в сайта.
Didi Nikolova се регистрира в сайта.
М. Томова коментира рецептата Питки със сирене
Yildiz Genchay се регистрира в сайта.
G. коментира рецептата Яхния от зелен фасул
Irena Petrova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта