Бисквити ала Ани
Лора и Стоян
10. |
Изпрати
лично съобщение |
27.11.2016 Направих го 1:1, но ми се струва, че локума не трябва да е отгоре, а вътре в тестото. Като се затопи този ми локум и като стана като гума, нито можеш да го дъвчеш, нито можеш да го преглътнеш, а и без пломби можеш да останеш.
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
24.10.2015 Чудесен десерт се получи! Локума и ядките много добре се съчетават :) Използвах форма с диаметър 26 см, но следващия път ще пробвам с 28 см, тъй като не се опече както трябва.
Изсипах сместа на два пъти като помежду сложих още нарязан локум :)
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
24.10.2015 Чудесен десерт се получи! Локума и ядките много добре се съчетават :)
Използвах форма с диаметър 26 см, но следващия път ще пробвам с 28 см, тъй като не се опече както трябва
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
03.08.2015 Супер сладкиш,аз слагам сладко отгоре и става чудесно :)
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
19.07.2014 Хареса ми, дори няма нужда от локум.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...