Солен кекс със сирене, салам и маслини
Нашите кулинари







| 2. |
Изпрати
лично съобщение |
13.01.2024 В рецептата не пише нищо за обръщане, но по време на печенето те стават запечени отдолу и белезникави отгоре, така че се налага да се обърнат, което се затруднява леко от залепналия на места кашкавал. Въпреки това ги правя втори ден поред, това е единственото, което децата ядат, докато боледуват от грип, така че благодаря за вкусната рецепта.
|
| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
06.08.2018 Тази рецепта е страхотна, но би било коректно да бъде посочен източникът ѝ, а именно - сайтът на Йоли.
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...