Сандвич с авокадо, овче сирене и чери домати
Лора и Стоян
9. |
Изпрати
лично съобщение |
20.11.2014 Страхотни се получиха!
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
11.10.2013 Тези хлебчета очароват всички, на които съм ги приготвяла. Неустоим аромат и хрупкава коричка. Аз също ги приготвям с прясно мляко.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Тези хлебчета ни станаха любими. Доста често си ги приготвяме, а и винаги превръщат обикновената вечеря в празник.Много са вкусни и за закуска с масло и сладко.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 И аз ги направих само с прясно мляко-чаша и половина и станаха много вкусни
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Силвана, замени водата със същото количество прясно мляко. Ако тестото стане лепкаво, добави брашно. Не можем да ти кажем с точност количество, защото не сме пробвали този вариант. Започни с малко и замесвай. Когато усетиш, че тестото е гладко - спираш.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...