Зеленчуци с козе сирене на фурна
Лора и Стоян
300 г черна леща (белуга) 200 г краве сирене 100 г бейби спанак 50 мл зехтин 4 яйца 3 скилидки чесън 1 глава лук 1/2 глава резене 1 с. л. доматен концентрат 1 с. л. червен винен оцет сол и черен пипер на вкус |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...