Баница с локум
Нашите кулинари







| 2. |
Изпрати
лично съобщение |
22.08.2020 Здравейте, Миленка. Ако нямате камък, може да използвате съд с дебело дъно, загрявате във фурната много добре - за поне 30 минути, после слагате хляба. Поздрави!
|
| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
05.08.2020 Здравейте Лора и Стоян! Харесвам рецептата, но за съжаление нямам камък. Дали е възможно да изпека хлебчетата по друг начин, например директно върху решетката ? Благодаря ви предварително!
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...