Ябълки в тесто
Лора и Стоян
10. |
Изпрати
лично съобщение |
11.01.2022 Много суха се получи, въпреки че сиропирах блатовете. Не бих направила втори път.
|
9. |
Изпрати
лично съобщение |
02.12.2016 Моята стана много суха и едвам се режеше. А ползвах повече от 30мл. ликьор за напояване на блатовете. Не бих я направила втори път.
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
13.07.2015 Моята се получи по-голяма,тъкмо имаше повече за всички!
Свърши за нула време!
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
22.06.2015 Светла, може да сложиш маскарпоне, но трябва да внимаваш и да не го разбиваш прекалено много, защото ще се втечни. Като също така имаш предвид и че накрая кремът няма да стане толкова стегнат, както този с масло.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
16.06.2015 Никак не обичам маслени кремове.Може ли впесто масло да се използва маскарпоне?Иначе много ми харесва,че блатовете са получават по-тънки и разреза е интересен!
|
Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...