Хрупкава салата със зеле и риба тон

Източник: Denitsa Petkova
ТИТЛА: Хоби готвач
Дата: 31.01.2016
Хрупкава салата със зеле и риба тон
 
Необходими продукти:
150 г риба тон (от консерва)
120 г зеле (бяло или червено)
2 стръка зелен лук
1 с. л. майонеза
3 с. л. кисело мляко
сол и черен пипер на вкус



Начин на приготвяне:
1
Зелето се нарязва наситно и се разбърква с отцедената риба тон.

2
Добавят се наситненият лук, майонезата и киселото мляко.

3
Подправя се със сол и черен пипер на вкус.



Съвет:
Салатата се съхранява в хладилник, като запазва вкуса си до два дни след приготвяне.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

18.03.2016
Бързо, вкусно и лесно !
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: